Sök

Vi paketerar ditt budskap snyggt!

Att bygga och upprätthålla tillit och förtroende är en av de största utmaningarna samhället har idag oberoende bransch. Via en kommunikation som tydligt jobbar med målgruppsanalyser, digitala plattformar samt strategiskt tänk bakom kampanjer, så kan allt hända. 

Världen förändras snabbt – då är mittpunkten kommunikation. Och vi tror att den interna kommunikationen alltid behöver slipas innan den externa tar plats. 

Content & Copywriting

Vi skapar säljande texter för webb och papper. Vi formulerar budskap som engagerar din publik och bygger varumärken. Vi skriver renodlade artiklar, annonser, handböcker, bloggar, broschyrer och årsberättelser – allt från grunden eller genom bearbetning och finjustering av befintliga texter.

Koncept, opinion & varumärke

Vi utvecklar nya koncept och kampanjer. Vi hjälper dig att profilera ditt företag, lansera nya produkter och finslipa din image. Vi skriver och sprider information om frågor som är viktiga för dig och hjälper dig att driva förändringsarbete.

Sociala medier &
webbredaktörstjänster

Vi utvecklar strategier och producerar innehåll för sociala medier. Vi hjälper dig att maximera din närvaro på sociala medier och förstärka din digitala profil. Vi fokuserar på att förbättra resultatet av din marknadsföring och din kommunikation mot rätt målgrupp.

Intern kommunikation

Vi stärker sammanhållningen genom strategisk intern kommunikation. Ledarskap och medarbetarskap spelar en avgörande roll i hur vi fungerar och kommunicerar på jobbet. Genom att främja bra intern kommunikation skapar vi en stark grund för framgångsrik extern kommunikation. Vår expertis hjälper dig att skapa öppenhet, transparens och välmående som i sin tur förbättrar verksamhetsomsättningen.

Föreläsningar & handledning

Vi föreläser och handleder i kommunikation (intern och extern), i ledarskap, omvärldsanalys och strategiarbete. Vi jobbar i samarbete med bl.a. Yrkeshögskolan Novia där de första kommunikatörerna utexaminerades 2023.

Hyr kontorsplats på rådhusgatan 21. 

vi hyr ut frilansplatser på vasas mest barnvänliga kontor. Här finns mötesutrymme, kök, wifi och massor av nya företagskontakter. För mer information – hör av dig på Kontakt@bertillsjung.com

REFERENSER

WEBBSIDOR

VIDEOBANNERS OCH TRAILERS

Video högst upp på hemsidan som skapar en känsla och avspeglar varumärkets värden. Skapar rörelse på hemsidan vilket gör det lättare för besökaren att få en bild av verksamheten. 

Ekta

B. Portin

ARTIKLAR OCH INNEHÅLLSPRODUKTION

Folkhälsan Välfärd

Akava r.f.

Musikutbildning i Finland

Svenska Kulturfonden

HBL Junior

Finlands Svenska Idrott

Forum Magasin

Svenska Folkskolans Vänner

Kristinestads närdingslivscentral

 

SOCIALA MEDIER

Lappfjärds Folkhögskola

Musikutbildning i Finland

Malax kommun

Lindell Travel

Archipelago Attractions

Neotide

Nordic Green Recycling

STRATEGISKT ARBETE

Schildts & Söderströms förlag

Akava r.f.

Svenska Folkskolans vänner

Finlands Svenska Lärarförbund

Drytec Oy Ab

Pedersöre kommun

FDUV

Nykarleby Stad

 Finlands Svenska Idrott

Ekeri OY

Nordic Green Recycling

KONTAKT

Rådhusgatan 21

65100 Vasa

FRÅGOR

anna@bertillsjung.com

linn@bertillsjung.com