A-zeta Consulting och Bertills & Jung möts i ny konstellation

A-zeta Consulting och Bertills & Jung sluter upp i ett nytänkande samarbete som omspänner innovativa lösningar regionalt, nationellt och internationellt.

I dag erbjuder A-zeta högkvalitativa rekryterings- och utvecklingstjänster till organisationer, både inom privat och offentlig sektor. Bertills & Jung riktar in sig på kommunikation, marknadsföring och PR i alla former. Bolagen kommer under 2020 att ingå ett nytt samarbete – med sikte på att ingå i samma helhet framåt.

– Rekrytering och employer branding går hand i hand. Tillsammans kan vi skapa nya koncept som samhället just nu efterfrågar. Genom strategisk kommunikation kan vi bland annat stärka A-zetas rekrytering, säger A-zetas ägare Anders Finne. 

Samtidigt går Anna Bertills in som seniorkonsult för A-zeta.

– Vår målsättning har hela tiden bottnat i att expandera och utöka vår verksamhet inom vårt område. En maxad och icke traditionell kommunikationsbyrå kan nu snabbare växa fram – och då krävs nya och större muskler, säger ägare Linn Jung.

– Vi är relativt nya på marknaden och ser att A-zetas kompetens och verksamhet passar våra målsättningar och värderingar. Vi tar nu sikte på att testa nya delar av marknaden och nya koncept. Här ser vi att båda bolagen kan växa till sig ytterligare. Nu skapar vi något nytt tillsammans med en oerhört kompetent personal, säger ägare Anna Bertills

Österbotten har en stor utmaning med arbetskraft, som starkt hänger ihop med både rekrytering och branding.

– Vi ser att kunderna behöver en partner som proffsigt kan hjälpa dem med den här helheten. Dessutom ser vi att våra bolag passar ihop och skapar en enastående helhet, säger A-zetas ägare Dan Liljeqvist.

 


För intervjuer kontakta Anna Bertills
anna@bertillsjung.com
+358 50 354 27 20 

 

Foto: Linus Lindholm