Vem vi är

bertillsjung_annalinn
Anna Bertills
Co-founder och partner i Bertills & Jung.

Anna Bertills är statsvetare men har under de senaste 15 åren arbetat med intressebevakning på nationell nivå. Statsförvaltning, politik, samhällsrelationer och lagstiftningsarbete tillhör Annas paradgrenar.

Anna kommer närmast från utbildningsvärlden där hon har jobbat som verkställande direktör inom området för hälsa och idrott. Anna är en varm fyrabarnsmamma med förkärlek till det enkla och vardagliga i livet.

Expertområden: Samhällsrelationer, text- och medieproduktion, konsultering och föreläsningar.

Linn Jung
Co-founder och partner i Bertills & Jung.

Linn Jung är journalist och har jobbat som kommersiell medieproducent och skribent i tidnings- och mediebranschen. Mest inom copywriting, webb och sociala medier.

Linn skriver sedan tio år tillbaka den prisbelönta bloggen ”Mama’s got the magic” som är en av de största på svenska i Finland. Linn har man, tre barn och bor i Vasa, men inte utan att alltid längta lite hem till Karis.

Expertområden: Innehållsproduktion, sociala medier och copywriting.

Frilanskollektivet

Vi är en liten byrå som bygger ett stort nätverk. Här hittar du allt från fotografer och influencers till webbdesigners och översättare.

Vi jobbar enligt gig-modellen och samarbetar gärna med självständiga frilansare som vill ansluta sig till gemensamma projekt med oss.

Hör av dig till kontakt@bertillsjung.com om du vill vara med i vårt frilanskollektiv.